Kaip pristatyti save rankdarbių rinkoje?

Padidinti savo, kaip rankdarbių kūrėjo, žinomumą, galima 5 etapais. Vienas iš jų – nuolatiniai pranešimai apie jūsų kūrybą spaudoje. Priežasčių, kodėl apie jus turėtų parašyti žurnalistai, nemažai...

Kaip tinkamai aprašyti rankdarbį?

Geras rankdarbio aprašymas įtikina potencialius pirkėjus įsigyti rankdarbį. Jis ypač svarbus prekiaujant internete, kadangi elektroninės parduotuvės lankytojai neturi galimybės asmeniškai apžiūrėti rankdarbio.

Rankdarbių mugė: prieš ją ir jos metu

Kokius veiksmus atlikti, į ką atkreipti dėmesį dalyvaujant rankdarbių mugėje? Apsisprendus dalyvauti mugėje ir iki jos pradžios likus 1 – 2 mėnesiams, reikėtų...

Kas sudaro rankdarbių kainą?

Tam tikrais atvejais atsiranda prieštaringumų tarp stipraus kūrėjo emocinio ryšio su rankdarbiais ir būtinybės įvertinti rankdarbius pinigais. Kartais tokie prieštaringumai nulemia, jog rankdarbiams nustatoma per didelė arba per maža kaina.

Kaip sudominti rankdarbių pirkėjus?

Klausykite pirkėjų. Klauskite jų nuomonės dėl naujų rankdarbių dizaino, išklausykite jų pageidavimus. Būkite kantrūs ir maloniai patarkite, padėkite visiems pirkėjams...

2011 m. gruodžio 4 d.

Ką nauja pasiūlyti rankdarbių pirkėjams šv. Kalėdų proga?



Pirkėjams intensyviau pradėjus ieškoti dovanų šv. Kalėdoms, rankdarbių kūrėjai siūlo įvairių naujų sprendimų. Šįsyk - apie tai, ką sugalvojo mezginių ir veltinių kūrimu užsiimanti Kristin Nicholas.













Kūrėja rašo knygas apie mezginius, platina mezginių schemas, jos kūriniai puikavosi įvairiuose moterims skirtuose žurnaluose („Vogue Knitting“, „Woman's Day“, „House and Garden“ ir kituose).
Kristin Nicholas išleido knygą apie mezginius ir nėrinius, skirtus šunims ir avims.


Mintis sukurti drabužių avims kūrėjai kilo tuo metu, kai savo ūkyje sulaukė naujos ėriukų vados. Kadangi jie gimė minusinėje temperatūroje, buvo nuspręsta apsaugoti juos nuo šalčio. Be to, drabužiai ėriukams - gana netikėtas ir įdomus sumanymas.

©Kristin Nicholas
Negana to, kūrėja sugalvojo nufotografuoti ėriukus su megztais drabužiais ir pagaminti šventinius sveikinimus. Juk ne visi augina avis, o mieli naminiai gyvūnai itin dera kalėdinei temai. Sukurtų atvirukų galima įsigyti elektroninėje dizainerės parduotuvėje čia. Dešimt vienodų atvirukų su vokais galima įsigyti už 12,50 dolerio.


Šis pavyzdys parodo, kaip galima kūrybiškai panaudoti esamas aplinkybes, kad apie kūrinius ir jų kūrėją sužinotų kuo daugiau žmonių. Fotografuotus atvirukus sukurti nėra itin sudėtinga, tačiau tai - geras kūrinių pristatymas, subtilūs reklaminiai lankstinukai. 


Galbūt sukurtą rankdarbį galima meniškai pateikti atviruke? Galbūt įdomi, netikėta, prabangi rankdarbio kompozija paveikslėlyje galėtų tapti pasveikinimo atviruku jūsų paskyroje socialiniuose tinkluose, tinklaraštyje? Galbūt tokį atviruką galima išsiųsti pažįstamiems ir artimiesiems paštu ar elektroniniu paštu?


Vilija Butėnienė

1 komentaras:

Zita rašė...

Labai gražiai aprengti avinėliai. Puikus sumanymas gyvūnus apsaugoti nuo šalčio.

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...