Kaip pristatyti save rankdarbių rinkoje?

Padidinti savo, kaip rankdarbių kūrėjo, žinomumą, galima 5 etapais. Vienas iš jų – nuolatiniai pranešimai apie jūsų kūrybą spaudoje. Priežasčių, kodėl apie jus turėtų parašyti žurnalistai, nemažai...

Kaip tinkamai aprašyti rankdarbį?

Geras rankdarbio aprašymas įtikina potencialius pirkėjus įsigyti rankdarbį. Jis ypač svarbus prekiaujant internete, kadangi elektroninės parduotuvės lankytojai neturi galimybės asmeniškai apžiūrėti rankdarbio.

Rankdarbių mugė: prieš ją ir jos metu

Kokius veiksmus atlikti, į ką atkreipti dėmesį dalyvaujant rankdarbių mugėje? Apsisprendus dalyvauti mugėje ir iki jos pradžios likus 1 – 2 mėnesiams, reikėtų...

Kas sudaro rankdarbių kainą?

Tam tikrais atvejais atsiranda prieštaringumų tarp stipraus kūrėjo emocinio ryšio su rankdarbiais ir būtinybės įvertinti rankdarbius pinigais. Kartais tokie prieštaringumai nulemia, jog rankdarbiams nustatoma per didelė arba per maža kaina.

Kaip sudominti rankdarbių pirkėjus?

Klausykite pirkėjų. Klauskite jų nuomonės dėl naujų rankdarbių dizaino, išklausykite jų pageidavimus. Būkite kantrūs ir maloniai patarkite, padėkite visiems pirkėjams...

2013 m. sausio 26 d.

Rankdarbiai vietovės rinkodaroje: poniai su megztiniais Škotijos peizaže


Užburianti laukinė gamta, du mieli poniai, apvilkti rankų darbo megztinais... Kas? Taip, puikus derinys, masinantis apsilankyti Škotijoje!


Greitai internete plintančios nuotraukos - neabejotinai geras pasirinkimas, įgyvendinant vietovės strategiją. Kuriant reklamines nuotraukas, bendradarbiavo vietos valdžia, fotografas Rob McDougall ir mezgėja Doreen Brown. Rankdarbių verslą plėtojanti moteris pasirinkta neatsitiktinai: išskirtinių raštų mezginius iš avių vilnos ji kuria jau nuo 1980; raštai, spalvų deriniai nuolat tobulinami, ieškant geriausio varianto.

Mielieji poniai Fivla ir Vitamin, dėvintys rankų darbo megztinius

Reklaminės fotosesijos kūrybinį procesą galite pamatyti čia:


Rankdarbiai ir gyvūnai dažnai pasitelkiami, įgyvendinant įvairius projektus. Pavyzdžiui, projekto pingvinams gelbėti metu žmonės buvo skatinami megzti megztinius pingvinams (daugiau apie šį bendradarbiavimo projektą - šiame straipsnyje).
Tai atspindi žavų rankų darbo unikalumą ir gebėjimą kurti malonias emocijas masinių vienodybių perpildytose rinkose. Galbūt todėl rankdarbiai ir gamta sukuria stebėtinai jaukų paveikslą - teigiamai nuteikiantį, lengvai įsimenamą? Ši žinutė mielai įsidėmima, netgi pasidalijama su kitais - kvietimas atvykti pasisvečiuoti į Škotiją internete „išdalijamas“ miniai žmonių!


Vilija Butėnienė

2 komentarai:

Guarana rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Guarana rašė...

Omg kokia faina idėja, iškart pakėlė nuotaiką tie poniukai :D Sugalvok man tai dar taip, bet tie mažiukai irgi gali sušalti. Juolab kad seniai buvome Škotijoje (skridom per http://www.skrydis.lt/) ir ten oras nelabai lepino :(

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...