Kaip pristatyti save rankdarbių rinkoje?

Padidinti savo, kaip rankdarbių kūrėjo, žinomumą, galima 5 etapais. Vienas iš jų – nuolatiniai pranešimai apie jūsų kūrybą spaudoje. Priežasčių, kodėl apie jus turėtų parašyti žurnalistai, nemažai...

Kaip tinkamai aprašyti rankdarbį?

Geras rankdarbio aprašymas įtikina potencialius pirkėjus įsigyti rankdarbį. Jis ypač svarbus prekiaujant internete, kadangi elektroninės parduotuvės lankytojai neturi galimybės asmeniškai apžiūrėti rankdarbio.

Rankdarbių mugė: prieš ją ir jos metu

Kokius veiksmus atlikti, į ką atkreipti dėmesį dalyvaujant rankdarbių mugėje? Apsisprendus dalyvauti mugėje ir iki jos pradžios likus 1 – 2 mėnesiams, reikėtų...

Kas sudaro rankdarbių kainą?

Tam tikrais atvejais atsiranda prieštaringumų tarp stipraus kūrėjo emocinio ryšio su rankdarbiais ir būtinybės įvertinti rankdarbius pinigais. Kartais tokie prieštaringumai nulemia, jog rankdarbiams nustatoma per didelė arba per maža kaina.

Kaip sudominti rankdarbių pirkėjus?

Klausykite pirkėjų. Klauskite jų nuomonės dėl naujų rankdarbių dizaino, išklausykite jų pageidavimus. Būkite kantrūs ir maloniai patarkite, padėkite visiems pirkėjams...

2014 m. sausio 21 d.

Artėja „Kaziuko mugė”. Kaip pasiruošti?

Nuotrauka: Simply 4 love

Išsamią informaciją apie registraciją „Kaziuko mugėje“, sutarčių pasirašymo datas, dalyvio mokestį, reikalingus pateikti dokumentus rasite oficialioje organizatorių interneto svetainėje. Ką dar naudinga žinoti, rengiantis mugei?


Svarbu ne tik, kaip dailiai, originaliai sukursite rankdarbius, bet ir kaip juos išdėstysite ir pristatysite mugės pirkėjams. Koks šįmet bus jūsų rankdarbių prekystalis? Kokia jo nuotaika? Kaip jis išsiskirs iš aplink esančių palapinių, stalelių? Ar rankdarbius bus lengva apžiūrėti, paliesti, ar iš tolėliau bus matyti, ką jūs parduodate? Daugiau nei 160 rankdarbių prekytalių idėjų galite rasti „Rinkodaros rankdarbiams“ Pinteresto lentoje „Rankdarbių prekystalių idėjos“.

Apie tai, kaip suplanuoti darbus iki mugės ir jos metu, jau rašiau straipsnyje „Rankdarbių mugė: prieš ją ir jos metu“.

Be kūrybinių darbų: rankdarbių pakuotės, vizitinių kortelių, kainų etikečių kūrimo, laukia ir nemažai administracinės veiklos: vizitinių kortelių gamyba, rankdarbių kainos įvertinimas ir kt. Išsamų straipsnį apie tai galite peržiūrėti čia.

Tegul šis pasiruošimas jums būna džiugus, įkvepiantis, juk pati mugė - smagi jūsų kūrinių paroda, svarbus įvykis prisistatyti dideliam ratui mugės lankytojų, atverti galimybes bendradarbiauti su kitais rankdarbių kūrėjais, gauti naujų užsakymų, surasti naujų minčių rankdarbiams kurti, akyliau patyrinėti pirkėjų poreikius.


1 komentaras:

MarkasBcon rašė...

Puikus straipnsnis, Logotipo kūrimas kartais reikalauja idėjų ieškoti plačiau, tad taip ir gavosi, kad užklydau čia.

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...