Kaip pristatyti save rankdarbių rinkoje?

Padidinti savo, kaip rankdarbių kūrėjo, žinomumą, galima 5 etapais. Vienas iš jų – nuolatiniai pranešimai apie jūsų kūrybą spaudoje. Priežasčių, kodėl apie jus turėtų parašyti žurnalistai, nemažai...

Kaip tinkamai aprašyti rankdarbį?

Geras rankdarbio aprašymas įtikina potencialius pirkėjus įsigyti rankdarbį. Jis ypač svarbus prekiaujant internete, kadangi elektroninės parduotuvės lankytojai neturi galimybės asmeniškai apžiūrėti rankdarbio.

Rankdarbių mugė: prieš ją ir jos metu

Kokius veiksmus atlikti, į ką atkreipti dėmesį dalyvaujant rankdarbių mugėje? Apsisprendus dalyvauti mugėje ir iki jos pradžios likus 1 – 2 mėnesiams, reikėtų...

Kas sudaro rankdarbių kainą?

Tam tikrais atvejais atsiranda prieštaringumų tarp stipraus kūrėjo emocinio ryšio su rankdarbiais ir būtinybės įvertinti rankdarbius pinigais. Kartais tokie prieštaringumai nulemia, jog rankdarbiams nustatoma per didelė arba per maža kaina.

Kaip sudominti rankdarbių pirkėjus?

Klausykite pirkėjų. Klauskite jų nuomonės dėl naujų rankdarbių dizaino, išklausykite jų pageidavimus. Būkite kantrūs ir maloniai patarkite, padėkite visiems pirkėjams...

2011 m. rugsėjo 13 d.

Kaip kurti ir plėtoti savo tinklą rankdarbių mokymų metu?



Kaip ir kituose versluose, taip ir rankdarbių svarbu ne tik tai, kokias žinias turite, bet ir su kuo susipažįstate, kokie žmonės priklauso jūsų pažįstamųjų tinklui. Rankdarbių mokymai – palankus laikas susipažinti su žmonėmis tolesnei veiklai ir projektams kurti. 

Dalis žmonių, lankančių jūsų organizuojamus rankdarbių mokymus, ketina savarankiškai pradėti kurti, kiti lankosi iš smalsumo norėdami išmokti dar vieną techniką. Pasižymėkite šių besimokančių žmonių elektroninio pašto adresus, jog vėliau galėtumėte pranešti apie naujus rankdarbių mokymus ar parodą, mugę, kurioje ketinate dalyvauti. Ne visiems mokymų dalyviams gali pavykti įvaldyti techniką, profesionaliai išmokti kurti rankdarbius gali prireikti nemažai laiko. Todėl šie žmonės gali tapti jūsų rankdarbių pirkėjais, nes pasitikės jūsų profesionalumu, kurį įrodėte mokymų metu. 

Ieškokite galimybių susipažinti su kitais rankdarbių mokymų organizatoriais, su kuriais galėtumėte kurti bendrus projektus, dalyvauti mugėse, kurti elektroninę parduotuvę, rengti bendras reklamos kampanijas. Dėl šios priežasties verta pasirinkti tuos organizatorius, su kuriais siejamos palankios ilgalaikės perspektyvos. Dalydamiesi rankdarbių kūrimo patirtimi ir geriausius sprendimus taikydami savo veikloje, kūrėjai stiprina savo, kaip tos srities ekspertų, įvaizdį. Žinomumas rinkoje yra naudingas dalykas, siekiant parduoti savo rankdarbius. Trumpai pristatykite save, įteikite savo vizitinę kortelę. Susipažinti su kitais rankdarbių mokymų organizatoriais galite įvairiuose tinklaraščiuose, forumuose, taip pat mugių metu – kai kurie rankdarbių kūrėjai pristato savo mokymus.

Vienas iš artimiausių renginių, kuriame galėtumėte plėsti savo tinklą - parodų rūmuose „Litexpo“ vyksianti  „Šventė 2011“. Informaciją dalyviui galite rasti čia.


Šaltinis


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...